За Нас

През 2012 г. създадохме Pamballa, бранд въплащаващ идеите ни за изкуство, мода и автентичност. Вложихме цялата си любов и старание в създаването на уникални дизайни. Оформихме емблематични модели, който днес са разпознаваеми и носят почерка на Pamballa по цял свят.
През 2017 г. отворихме първият си магазин в София. По този начин ви предоставихме възможноста лично да се срещнем и да обсъдим идеите и желанията ви.
Сигурни сме, че освен физическият магазин, една марка не би могла да се развива пълноценно ако не предложи и добре организиран сайт затвърждаващ присъствието ѝ на пазара. По тази причина не спираме да влагаме средства и усилия в развитието на нашият. Целта ни е максимално да улесним комуникацията помежду ни и да опростим процеса на поръчка.
Не спираме да създаваме нови колекции и модели, търсейки уникалност и автентичност на детайлите, но също така и качество на крайния продукт. В тази посока много ни помагат изградените през годините партньорства с доказали се производители на облекла, обувки и аксесоари. С тяхна помощ и с нашето нестихващо старание успяваме да ви осигурим най-доброто, което излиза на пазара и да гарантираме качеството му, защото за нас Pamballa не е просто продукт, а философия!

Като хора отдадени на философията, която изповядват ние ви обещаваме да не спираме да творим, да не спираме да ви изненадваме и да останем верни на идеите си за уникалност и качество!

Благодарим ви за това, че сте част от Pamballa и заедно създаваме красота!


С любов Pamballa ♥